Szervízünk elektronikai berendezések garancián túli javítására jött létre, ebben a vállalkozási formában már 1998 óta működik. Fő tevékenységi körünk számítógép-tápegységek, monitorok illetve projektorok javítása, de mivel minden elektronikai berendezés fő alkateleme a tápegység, így a fentiek közé nem sorolható készülékek tápegységeinek javítását is vállaljuk. A bal oldali menüből kitűnik, a tápegységek variációnak sokszínűsége.

Korszerű eszközökkel felszerelt – pl. SMD ki és beforrasztó állomás –, jelentős alkatrészraktárral és megfelelő dokumentációkkal ellátott műhelyben, több évtizedes szervizmérnöki gyakorlattal és tudással rendelkező villamosmérnök látja el a javítási feladatokat.

A javítással párhuzamosan elektronikai tervezéssel, gyártással is foglalkozunk. Tápegységek, vezérlések, mérőműszerek részáramköreit terveztük meg és gyártottuk le sikeresen, megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Mikrokontrolleres áramkörök tervezésekor az Atmel cég,AVR családját részesítjük előnyben. A baloldali menüpont segítségével tájékozódhat, egy-két /nem a teljes paletta/ elkészült eszközről.